Rom for yoga – individuell undervisning

Rom for yoga - individuell undervisning

Hardtarbeidende yoga-gründer Sara Charlotte Sæthre Schanz fortjener en sjanse til å fortsette sin yoga studio «Rom for yoga» i Sande. Covid19 og barselpermisjon er ikke akkurat ideelt for å holde liv i den lokale livstils bedriften. Derfor trår to lokale yogalærere til for å drifte videre til Sara er tilbake og hun kan fortsette der hun slapp.


Grunnlegger av “Rom for yoga”, Sara går i disse dager ut i barselpermisjon, mens sandesokningene Monica og Heidi drifter studio videre så lenge. Begge er utdannede yogalærere og kan tilby et bredt utvalg av individuelt tilpassede timer.

Ny yoga sesong

Nå når høsten er her, er det også en ny yoga sesong. Hos “Rom for yoga» tilbyr de lune innendørs aktiviteter og ønsker nye og gamle yogier varmt velkommen.
Ut over timene Yoga for alle, Styrkende yoga, Yin/Yang yoga og Yin yoga kan de også tilby Yogameditasjon m/tromme, Yogafilosofi m/helhetlig velvære, Yoga massasje og Yoga Nidra, samt private timer og retreats.

Midt i Sande

Rom for yoga er for de som ikke vet det et yogastudio midt i Sande sentrum hvor det er fokus på åpenhet, bevegelse, pust, ro, vekst og livsglede. Hos Rom for yoga er de opptatt av å undervise yoga på en autentisk, ydmyk og varm måte.
Kursene blir avholdt i de koselige lokalene på Sandesenteret (over Kiwi) «Rom for yoga» passer selvfølgelig på å overholde korona-tiltakene og har derfor kun plass til 9 deltagere pr. kurs. Det gir samtidig anledning til en mer individuell undervisning.

Kom i gang

Ta kontakt med Monica Edland (928 91 005) eller Heidi Nørgaard Sørensen (911 13 649) dersom du lurer på om yoga er noe for deg og avtale en prøvetime.


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twelve − one =