De er gode i grunn.

De er gode i grunn.

I Markaveien på Leira legges det nye vann og avløpsrør nå.

Det er karene på bildet som gjør jobben.

Fra venstre: Øyvind Nygård, Pål Gundersen, Ola Tildheim, Bjørn Gigstad og Gjermund Gigstad. Gravemaskinen bak er det Frank Haugen som opererer.

Det er Fagernes Anlegg A/S som har hovedentreprisen på den ca 300 meter lange grøfta. De har god hjelp av  Petter A. Olsen A/S til å både rope “varsku her” og å dra av “salva”.  Pål Gundersen fra spregningsfirmaet forklarte at grunnfjellet lå nesten oppe i dagen der grøfta begynte, men at det nå etter ca 150 meter forhåpenligvis ikke trengs mere dynamitt, om ikke det blir en “rygg” til.

Gjermund Gigstad i Fagernes Anlegg A/S forteller at grøfta skal graves opp til  Leireelvi. Der skal rørene skal kobles sammen med nylig lagte rør, som kommer opp fra Leira Camping. Entreprisen har en kostnad på ca 2 mill. og det er Nord Aurdal kommune som er byggherre.


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twelve − one =