Godt gjort av lagspillere.

Godt gjort av lagspillere.

I et år har lagspillere i alle aldere hatt redusert mulighet til å drive med idretten de stortrives med. Fotballspillere er absolutt i flertall av de, som ikke har kunnet spille og trene som før. Mange av de legger nå ned en solid innsats med egentrening.

Martin Opheim Østli fra Øystre-Slidre (bildet over) er keeper i Bagn IL sitt lovende G 14 lag. Der holder han og de andre spillerne fortsatt «trykket» oppe med solid egentrening og tilpassede fellestreninger. Laget trenes av allsidige Gunnar Rotevatn Dahlen. Han er også vokalist og gitarist i bandet «Zitherman«, som holder på å slippe nye sanger utover ettervinteren.

-Jeg trener for meg sjøl hver ukedag forteller Martin Opheim Østli. En halvtimes økt på morgenkvisten med styrke og spenst, før skolen begynner er fast takst. I helgene tar jeg fri på morgen, for da er det trening i storhallen med laget litt utpå dagen.

G 14 laget til Bagn IL har fellestreninger tirsdag, torsdag og lørdag og søndag i Valdres Storhall.

Martin Opheim Østli, forteller til slutt at annenhver tirsdag, har han keepertrening med tidligere tippeligaspiller for Lyn, Bjørn Amund Øverseth.

Seriespill, cuper og fotballskoler er fortsatt ikke aktuelt, men forhåpentligvis blir det snart forandring på restriksjonene for alle lagspillere. Det er godt gjort av så mange unge å fortsatt trene og holde motivasjonen oppe, selv om de ikke har hatt  mulighet til å konkurrere på lang tid.

Videoen under er fra keeperskole i Stavern sommeren 2019.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × 5 =