Suksess med uvirkelig lave priser fra første åpningsdag

Suksess med uvirkelig lave priser fra første åpningsdag

På Amundrød i Larvik åpnet den ekstreme lavprisbutikken Spotmarked i desember 2020. Det varierende vareutvalget, med ekstremt lave priser, har mange forbrukere fra fjern og nær satt stor pris på

Suksess med uvirkelig lave priser

-Vareutvalget består av konkurs-, havarerte og overskudd produserte varer og varier fra dag til dag. I og med vareutvalget skifter ofte, er det Facebook som er vår viktigste kanal for å informere om stadig nye produkter, forteller Ocelie Herwig (bildet over) . -Prisene våres, som ofte oppfattes som uvirkelig lave, informerer vi også om Fb.

Spotmarked har lokaler vegg i vegg med Skeidar møbler

Daglig leder Maria Grønberg Kapstad forteller videre. -Butikken har allerede fått en mengde faste kunder fra både Grenland og videre nordover i Vestfold. I og med at vi har samarbeid med Havaristen i Enebakk, kommer også en del kunder fra Drammen og Oslo-området.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 + 12 =