Haglebu er fjellet for alle – Mountain Rally Rullestol

Haglebu er fjellet for alle - Mountain Rally Rullestol

Coronaviruset satte en stopper for Mountain Rally Rullestol i fjor, men arrangørene hadde store ambisjoner om å slå på stortromma i år. Slik skulle det ikke gå, for på grunn av smittesituasjonen lar det seg ikke gjøre.

– Vi synes dette er fryktelig leit, da vi har hatt stor glede av å gjennomføre noe som ingen andre har gjort før! Og vi sitter igjen med mange evigvarende minner og opplevelser fra Mountain Rally Rullestol i 2017, -18 og -19, og det håper vi alle deltagerne gjør også, sier Mona Olsen på Haglebu Fjellstue AS.

Takknemlig

Mona er evig takknemlig for alle dere deltakere, frivillige arbeidsfolk, sponsorer og leverandører som har stilt opp. Årets ambassadør Jørn Hoel med sine gode idéer og evnen til å tenke nytt og stort.

Rallyspeaker Jan-Erik Thaulow holder trøkket oppe og bedre stemning skal du lete lenge etter. Foto Jan Arne Dammen

Hovedsponsor har vært Aberia Healthcare som hadde trua på konseptet og har bidratt fra starten. Aberia tilbyr helse-, velferds- og omsorgstjenester på vegne av offentlig sektor. Familiehjem, beredskapshjem, BPA, omsorg & avlastning.

Mats Østberg og Anders Grøndal i duell under Mountain Rally Rullestol ved Haglebu Fjellstue. Foto Jan Arne Dammen

– Ikke minst er vi takknemlige for at rallyførerne Mads Østberg og Anders Grøndal har bidratt med stort engasjement og råskap. Stemningen på arenaen er det rallyspeaker Jan-Erik Thaulow som har bidratt med, forteller Mona.

Usikker fremtid

I skrivende stund er det usikkert om den vil bli arrangert Mountain Rally Rullestol i fremtiden. Men fortvil ikke. Haglebu er fremdeles «Fjellet for alle»!

To av dugnadsgjengen som alltid stilte opp for Mountain Rally Rullestol Arvid Nelson og Thea Øen. Foto Jan Arne Dammen

– At vi har avlyst nå to år på rad gjør at man må gjøre seg opp en status på hva man skal drive med videre. Jeg kommer til å være på Haglebu Fjellstue en stund til. Thea gjør nok også det, men hun kommer til å ha med barnevogn når hun kommer. Jeg må inntil videre bare takke Thea for alle timene vi har hatt sammen rundt dette og så mye gøy vi har hatt. Dette er minner vi har for livet, sier Mona.

«Fjellet for alle»

Haglebu ligger på ca. 800 moh og ca. 20 minutter nord for Eggedal sentrum. Her kan du virkelig kjenne på følelsen av ekte friluft og nyte den mektige norske naturen. Man kan velge mellom flatt terreng rundt Haglebuvannet, eller bevege seg opp i høyden der viddene ligger foran deg.

– Her på Haglebu Fjellstue står det terrenghjelpemidler til utleie og i tillegg har vi to delvis tilrettelagte utleiehytter. Så alle er hjertelig velkomne til en helg eller ferien hos oss, sier Mona Olsen på Haglebu Fjellstue AS som her er sammen med ordfører i Eggedal Tine Normann. Foto Jan Arne Dammen
Testsenter

Rundt Haglebu Fjellstue er det variert terreng og en ypperlig plass til å teste ut nye fremkomstmidler.

Cecile Høgtorp har funnet sin favoritt blant hjelpemidlene. Foto Jan Arne Dammen

– Skulle noen leverandører ønske å teste ut og vise frem nye hjelpemidler, både på vann, vei, terreng og snø, så må dere gjerne komme til oss og vi kan kanskje lage noe artig ut av det, avslutter Mona Olsen på Haglebu Fjellstue AS og ønsker alle en riktig god sommer.

Mats Østberg får prøvd seg i terrenget og her var det full gass fra start til mål. Foto Jan Arne Dammen

For flere spørsmål om dette tar dere kontakt på post@haglebu.no

Tidligere artikler fra Mountain Rally Rullestol 

Følg Haglebu Fjellstue på FB 

Av Jan Arne Dammen

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

three − 1 =