Fjellkokk av beste merke.

Fjellkokk av beste merke.

Bjørn Ekerbakke (bildet over) på Bessheim Fjellstue er en ekte fjellkokk. Han har stor kunnskap og erfaring med råvarene han bruker, og om hvordan det skal «kokkeleres» for å smake godt. (Se og hør i tidligere videoer under).

Nå går vårsesongen mot slutten og om kvelden 17. mai stenges dørene fram til 4. juni på Bessheim Fjellsue. Da starter  sommersesongen opp for fult.

Det betyr også at Harald Rune Øvstedal og hans mannskap på Gjendebåten snart begynner å kjøre båt og frakte Bessegvandrere til Memurubu. Første turen på Gjende blir 12. juni med Gjendebåten, som foreløbig ligger på land.

-Bjørn Ekerbakke sammen med sin kjære Kari Lund og resten av personalet har hatt en hektisk og artig vintersesong. Filmen «Tre nøtter til Askepott» ble spilt inn i februar og de fleste involverte i produksjonen bodde da på Bessheim. Matserveringen er det også blitt en «vri» på. Tapasretter leverer vi ut som «take away» og frokostene er blit til «pekefrokoster», hvor personalet legger på asjetten til gjestene. Dessuten har vi ryddet unna mange stoler i spisesalen, for å få god avstand mellom spisegjestene

Om sommersesongen som kommer forteller Bjørn Ekerbakke videre, at den allerede begynner å bli fylt opp. -Vi får bestillinger fra store deler av landet av folk som vil komme til fjells. Det er spesielt moro at vi hverken tidligere i år, eller framover, har behøvd eller behøver å permitere ansatte.

https://www.facebook.com/bessheimfjellstue/

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

7 + 17 =