ENDELIG! -Trollrock festivalen er i gang.

ENDELIG! -Trollrock festivalen er i gang.

Endelig er Trollrock 2021 i gang, ihvertfall for de frivillige. Festivalsjef Trond Rogne stortrives i parken og gleder seg stort, til å ta i mot festivalpublikummet til de to Trollrock dagene 30. og 31. juli.

Bildet over: Første riggedagen var dette noen av de frivillige, som var sammen med festivalsjef Trond Rogne (til venstre), for å gjøre klart til helgen. Foran: Grethe Våtsveen, Øystre Slidre og Tonje Marie Tørnby, Jessheim. Bak fra venstre:Bjørnar Hegge, Øystre Slidre. Stian Larsen, Hunndalen. Ole Andets Wangensten, Vang. Arne Skjølsvold, Trøndelag og Ronny Bjørhaug, Bergen. 

 

Festivalsjefen bærer gjerder i et sommervarmt Fagernes.

De mange frivillige i Trollrock betegner seg sjøl som «Familien». Fellesskapet og gleden de har sammen er unik. Det gjør sitt til at folk fra langt utenfor dalføret, gjerne bruker ei ukes tid til frivilligarbeid for Trollrock.

Alle festivalgjestene deles i tre kohorter og de får sitteplasser begge festivalkveldene.

Det er ca 100 stk. i «Familien», men ikke alle et med fra starten av riggingen. Flere kommer til etterhvert og frivilligcampen sørger for at det er kort vei fra bosted til festivalområdet for mange under Trollrock.

 

Stig Tronstad, er frivillig for Trollrock. Han er fra Fagernes og er en av de virkelige erfarne og solide ildsjelene i Valdres.  Han startet med frivillig festivalarbeid under Vinjerock i 2007 og fortsatte med  rigging og arrangering av  Trollrockfestivalene. -Fellesskapet og all moro vi har den tiden vi jobber med festivalen er «gull» og virkelig noe jeg seter pris på å få være en del av, fortalte han i en pause første riggedagen.
God plass til både frivillig camp og lasteplass bak der Trollrockscenen bli til helgen i Parken på Fagernes.

Program Trollrock 2021:

Trollrock i parken 30.-31.juli.

Fest i parken på Fagernes!

Fredag 30.juli:
17:00 Dørene åpner
19:00 Vamp
21:00 Staut
23:00 Stengt

Lørdag 31.juli:
15:00 Dørene åpner
17:00 Eva Weel Skram
19:00 Odd Nordstoga
21:00 OnklP & De fjerne Slektningene
23:00 Stengt

festivalsjef Trond Rogne (til venstre), for å gjøre klart til helgen. Foran: Grethe Våtsveen, Øystre Slidre og Tonje Marie Tørnby, Jessheim. Bak fra venstre:Bjørnar Hegge, Øystre Slidre. Stian Larsen, Hunndalen. Ole Andets Wangensten, Vang. Arne Skjølsvold, Trøndelag og Ronny Bjørhaug, Bergen.
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two + 12 =