Lykkelige og fornøyde

Lykkelige og fornøyde

Trollrock i Parken på Fagernes, 30. Og 31. juli, nærmer seg veldig. Festivalsjef Trond Rogne sa tirsdag kveld før festivalen, at det kun var noen få titalls billetter ledig (se her). -Alt er på stell og de fantastiske frivillige vi har her, «Familien» som de kalles, har rigget og gjort det meste av border og gjerder klart til fredag og lørdag, fortalte han etter en kort tur på butikken for å handle kveldsmat.

Virksomhetsleder for kultur i Nord-Aurdal kommune, Renate Remme Øverseth, er også lykkelig og glad for at Trollrock bidrar til å skape liv og fest i byen. Hun fortalte videre: -Det bedrer seg med været i  flg. yr til helgen, og den lyssatte fontena i Strandefjorden og utsikten utover vil sikkert være med på å gjøre dette til uforglemmelige kvelder for festivalfolket.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eleven + 1 =