Ridderdagene 2021 er avlyst -gir et plaster på såret

Ridderdagene 2021 er avlyst  -gir et plaster på såret

Covid-19 satte en stopper for Ridderdagene på Storedal 2020 og usikkerheten rundt Delta varianten gjør at det samme skjer også i år.

– Det er med tungt hjerte å måtte informere om at vi dessverre må avlyse årets «Ridderdagene på Storedal». Bakgrunnen for dette er usikkerhet knyttet til pandemien, og den videre utviklingen av Delta varianten av Covid 19, sier prosjektleder Diane S Hanisch.

Kommer sterkere tilbake

Dette er andre år på rad at Ridderdagene på Storedal tvinges til å avlyse på grunn av korona. Planen er nå at Ridderdagene vil komme sterkt tilbake i august 2022.

Arkivfoto fra Erling Stordahls Minneritt i 2017. Foto Jan Arne Dammen

– Vi kommer sterkere tilbake neste år. Fra fredag 26. til søndag 28. august skal vi arrangere sommerens fineste helg på Storedal. Med morsomme aktiviteter, lav-terskel deltakelse for alle, friluftslivsopplevelser med overnatting i teltleir, og mye positiv energi og sosial kontakt, sier Diane og ber alle sette av helgen allerede nå.

Plaster på såret

Alle som var påmeldt til årets Ridderdager er invitert til teateroppsetningen «Fra mørke til lys – fragmenter av et liv» på Storedal Kultursenter, Amfiteateret, lørdag 21.august kl.19.


– Vi ønsker å gi et lite plaster på såret til de påmeldte, og inviterer de gratis til denne vakre og sterke fremstillingen av Erling Stordahl, hans liv og virke, sier Diane S Hanisch.

Forestillingen lørdag 21. august starter kl. 19.00 er i regi av Storedal Kultursenter og er åpen for alle.

Så ønsker vi dere gode dager, hold dere friske – vi sees til neste år, avslutter prosjektleder Diane S Hanisch.

Nettsiden til Storedal Kultursenter

Følg med på www.ridderdagene.no

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

fifteen − 8 =