Bryllup i tre dager til ende ved Gjende denne helgen.

Bryllup i tre dager til ende ved Gjende denne helgen.

Et av norges flotteste og mest unike steder å arrangere bryllupsfest er på Gjendebu i Jotunheimen (kart her)

Vilde Moi og Anders Magnus Liberg (bildet over) valgte det historiske stedet for sin store dag. Årsaken til det er at begge to er solide fjellfolk og at bruden tidligere har jobbet fem sesonger på Gjendebu.

Der inne i det totale natureldoradoet er det kun fire helger i året det lar seg gjøre å feire bryllup i tre dager. DNT hytta er ellers åpen for alle som kommer vandrende. Derfor blir det kun to helger før og to etter sesong det lar seg gjøre å arrangere slike privat arrangementer, forteller bestyrer Lars Åge Hilde (til venstre på bildet over).

Effektiv og lønnsom avfallshåndtering.

Det  er Harald Rune Øvstedal (til høyre på bildet over)  på Gjendebåtene som sørger for at brudefølget og utstyr kommer seg trygt inn og ut fra Gjendebu. Fra Gjendeosen og inn til Gjendebu  tar «cruiseturen» en liten time.

Mye logistikk.

Mat, klar, utstyr og gaver losses på «Gjendeterminalen». Lars Åge Hilde frakter deretter kasser og paller de 700 meterne opp til Gjendebu, med minilaster.

Lavt skydekke på Besseggen

Lavt skydekke over Besseggen.

Kranfører og skipper Harald Rune Øvstedal losser varene fra MB Kåre Johan.
«Brud til låns». Bruden har i fem sesonger jobbet på Gjendebu og kjenner både stedet og rutine ut og inn. Bestyrer Lars Åge Hilde setter stor pris på at brudeparet valgte Gjendebu for å feire sin store dag.
Landkjenning ved Gjendebu.

(1) Fineste Jenta På Gjendebu – YouTube

 


 

 

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

seventeen + 11 =