Mange vaffelplater.

Mange vaffelplater.

Farsen som Norges Skiforbund har stelt i stand mot Clas Brede Bråthen bare fortsetter. -Her er Jan Arne Dammen (bildet ovet) i nettavisa www.langsveien.no sin kommentar. 

Når jeg sitter her og skuer ut over det imponerende hoppanlegget i Vikersund, tenker jeg på alle frivillige i hele landet som alltid stiller opp. Hvordan er motivasjonen deres for å gå på en ny sesong med dugnader og seine kvelder? Stadig nye avsløringer viser at toppene i Skiforbundet gjør alt de kan for å finne noe å ta’n på. De bruker av felleskassa på advokater i ett for meg skittent spill for å bli kvitt Clas Brede Bråthen.
Det blir mange vaffelplater!

Hvor er det blitt av det gode? Organisasjonen skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet, åpenhet og likeverd. All skiaktivitet skal bygge på grunnverdier som glede, felleskap, helse og ærlighet.

Vikersundbakken

Tekst: Jan Arne Dammen

Foto: Roy Myrland og Jan Arne Dammen

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × 5 =