“Dra tè Hæljeroa” for et godt røkt pinnekjøtt. (Fikk gullmedalje under NM i kjøttprodukter)

"Dra tè Hæljeroa" for et godt røkt pinnekjøtt. (Fikk gullmedalje under NM i kjøttprodukter)

11. november ble 545 kjøttprodukter fra 62 bedrifter og 2 skoler, bedømt under NM for kjøttprodukter i Oslo.

I klassen for røkt pinnekjøtt ble de salta og røykte lammeribbene  fra MENY Søndersrød ved Helgeroa i Larvik kommune, tildetl ei av gullmedaljene.

Kjøpmann Dag Arild Bakken og ferskvaresjef Espen Christiansenen (bildet over) forteller litt om hvordan og hvorfor de produserer røkt pinnekjøtt lengst sør i Vestfold i innslaget over:

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twenty − thirteen =