Mari Boine kommer til Jaslangen igjen!

Mari Boine kommer til Jaslangen igjen!

Mari Boine skal holde «Solefallskonserten» på Jaslangen i Vestre Slidre 12. juni 2022 (www.hilme.no)

Liker du Mari Boine, bør du se og hør  innslaget (fra 2014) under. -Du elsker henne ikke mindre etter det.

 

-Det er et av livets privilegier å kunne sitte på bakken og bokstavelig talt kjent moder jord riste og føle hvordan Mari Boine sine ord og toner treffer innerst i sjelen. Innimellom brisk og lyng i amfiet på Jaslangen i Vestre-Slidre var det godt over 1000 andre som også fikk oppleve det under Solefallkonserten til Jørn Hilme stemnet 22. juli for snart 8 år siden.

Kjærlighet, tårer, stillhet, nærhet og sterke følelser var det mange som fikk kjenne på den kvelden. I dette videointervjuet får du kanskje svar på hvordan og hvorfor Mari Boine er blitt en så sterk og stor kunstner for mange.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × four =