Karianne og Atle takker.

Karianne og Atle takker.

På Beitostølen Resort er de svært glade og fornøyde med at Covid pausen er over og at Ridderrennet er på plass igjen.

-Ridderrennet betyr mye for oss som driver virksomhet på Beitostølen. Gleden og energien blant deltagere og de som er med å skape denne innholdsrike uka smitter lett, sier eier og adm. direktør for Beitostølen Resort Atle Hovi, til nettavisa Langsveien.no

Markedssjef og konst. hotelldirektør Karianne Dancke forteller. -Til Ridderrennet kommer det deltakere fra hele verden samt frivillige, studenter og militære fra hele Norge. Ridderruken byr også på arrangementer som gjennomføres på et høyt sportslig nivå, og de sosiale arenaer har kvalitetsunderholdning. Vi i Beitostølen Resort ønsker å benytte anledningen til å takke alle i Ridderrennet for at dere er tilbake.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ten − 7 =