Ridderdagene på Storedal – 26.-28. august

Ridderdagene på Storedal - 26.-28. august

Etter to års pandemi er det hyggelig registrere at interessen er stor for årets Ridderdager som arrangeres 26. til 28 august, og påmeldingene strømmer inn. Sykkelløpet «Erling Stordahls Minneritt» er lørdagens hovedattraksjon under Ridderdagene 2022.

Diane S. Hanisch og Elise T Nore svarer på spørsmål og tar i mot påmeldinger. Foto Jan Arne Dammen

På ankomstdagen 26. august møtes vi i det vakre amfiteateret på Storedal. Her viser vi en ny oppsetning av teaterstykket om Erling Stordahl og hans liv som synshemmet – «Jeg trodde jeg en gang var alene om å være annerledes», forteller Diane S. Hanisch.

Minneritt

Lørdag blir det foruten «Erling Stordahl Minneritt», vikingleir, terapiridning, trugeløp, klatrevegg, malerkurs, snekring av fuglekasser og ikke minst levende humlebol.

DogRun

Foruten seiling og de andre spennende aktivitetene på søndag vil vi i samarbeid med DogRun og Norges Hundekjørerforbund arrangere DogRun, som er et sosialt turløp med hund. Har du ikke egen hund, kan du få bruke en sosialisert og trygg «låne-hund», forteller Diane S Hanisch, som legger til at det fortsatt er noen ledige plasser.

På bildet er ordfører i Sarpsborg Sindre Martinsen-Evje klar til å klippe snora for Erling Stordahls Minneritt. Foto Jan Arne Dammen

Så meld deg på! Påmelding og mer info her: www.ridderdagene.no

Følg også Ridderdagene på Facebook 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eleven + ten =