Fra Tromsø til Skjeberg – Ridderdagene på Storedal

Fra Tromsø til Skjeberg - Ridderdagene på Storedal

Sammen med pilot Trygve Tidemann Bjørklund reiste Chris-Arne Olsen fra Tromsø til Skjeberg for å delta i Erling Stordahls Minneritt. Chris-Arne som til vanlig sykler på en trehjuling tok utfordringen med å prøve tandem for første gang.

Tok utfordringen

– Det var meningen at jeg skulle sykle trehjuling. Men da jeg ble spurt om å prøve å sykle tandem, tenkte jeg bare at ja, det må jeg jo bare prøve. Jeg har jo ikke gjort det før, så det bør jo gå fint. Litt Pippi Langstrømpe tenkning der, forteller Chris-Arne med et smil.

De siste justeringene gjøres før teamet legger i vei på den 10 km lange løypa i Erling Stordahls Minneritt.

Teamet prøvde det ut på Storedal før rittet, og det fungerte helt fint i den 10 km lange løypa. Det er ikke mange sykkelritt i Tromsø forteller Chris-Arne som gjerne tar veien sørover også til neste år, da blir det tandem igjen.

Ridderdagene

Ridderdagene på Storedal er en stor aktivitetshelg med aktiviteter som vil være tilpasset både for funksjonshemmede og funksjonsfriske deltagere. Sykkelløpet «Erling Stordahls Minneritt» blir arrangert sammen med mange andre friluftsaktiviteter og kulturelle opplevelser. Det legges stor vekt på det sosiale i form av integrering i et arrangement hvor både funksjonshemmede og funksjonsfriske barn og ungdommer kan delta. Vi ønsker at deltagerne skal oppleve glede, mestring og begeistring gjennom fysisk aktivitet, samvær og sosialisering med andre.

Diane S. Hanisch og Elise T Nore er imponert over Chris-Arne som kom den lange veien og tok utfordringen.

Mer info på www.ridderdagene.no 

Følg Ridderdagene på Facebook.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × 4 =