Finnskogens datter ble rørt. (Videointervju og foredrag

Finnskogens datter ble rørt. (Videointervju og foredrag

Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (Sp)  leverer på valgløftene som ble gitt før valget i 2021.

Lokalpolitiplanen som nå lanseres er beregnet ferdig gjennomført i 2024, og er Emilie Enger Mehl sitt verk. Våren 2022 sendte hun brev til landets kommuner med spørsmål om de ville ha politistasjonen tilbake, etter nedleggelsene pga. «nærpolitireformen» i 2018.

Allerede nå har ti takknemlige lokalsamfunn formidlet tilbake til justisministeren at de har satt stor pris på forandringen. Det har gjort henne rørt (se og hør avslutningen av foredraget hennes under).

Emilie Enger Mehl er fra  Åsnes Finnskog i Åsnes kommune og ble valgt inn på Stortinget i 2017. Hun var da ansatt som advokatfullmektig i advokatfirmaet Elden, men sa opp den jobben da hun ble utnevnt til landets yngste justiminister i 2021. Honoraret for deltagelsen i «Kompani Laurizen» i 2021, takket hun nei til og ba om at det ble donert til frivillige organisasjoner.

Scroll deg ned til video nr 11 i menyen om ikke innslaget starter i videoen under.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

19 − 16 =