1000 fine damer

Tekst og foto: Roy Myrland. 2/6-2007
Tagger:

Det var jenter her. og det var jenter der, jenter foran, og jenter bak, og jammen kom det noen ovenifra også!

 Glad og lykkelig

Lykkelig og glad etter gjennomført tur, og i tillegg finne ledig bord i skyggen!


Sigmund Anvik sitt årlige arrangement, ”Jentene på kyst stien” gikk langs Brunlanes kysten i dag Lørdag 2. Juni. Turmarsjen gikk fra leiren i Stavern og til Anvik gård her ute på Neset.


Sigmund på Anvik

PaaNeset.no fikk så vidt et bilde av den ettertraktede mannen som klarte å få 1130 ”quinder” til å melde seg på årets arrangement. Neste år kommer vi til å begrense antall deltagere sier Sigmund. Arrangementet har allerede nådd et deltager antall som er stort nok. Det var en rolig og avslappet atmosfære på Anvik i dag når jentene kom i mål, rekene og loffen smakte sikkert etter denne turen som startet i regn og sluttet i sol. Neste års arrangements påmelding starter 10. Juni i år iflg. Sigmund Anvik, så vær tidlig ute med å melde deg på om du har lyst til å være med neste år, det kan fort bli full booket.

 

Cathrine fra BrunlanesCathrine Hill Jensen gikk tur paa Neset i dag. Hun kom med sol,
sommer og årets ”Stavernsbunad”!
Det blei hett på Anvik i sola i dag. Den store kvinneflokken holdt seg rolig og det var en ”lugn” stemning. Sigmund Anvik hadde det hektisk med å mette hele flokken, men hadde det skikkelig gøy!

På Kjær


Tanja Klæbo, Marianne Sørlie og Åsta Schumacher kosa seg på kyststien i dag. Det var litt glatt i begynnelsen når det regna på fjella sa Marianne.


Mat


Reker, loff, fint vær og sommer i Brunlanes.


Foto og tekst. Roy Myrland 2.06.07