Innbydelse til ALLE PaaNeset.no sine lesere.

Tekst og foto: Roy Myrland. 13/6-2007
Tagger:
 

Lørdag 16 Juni kl. 12.00 innbyr Grete Marie Johnsen ALLE PaaNeset.no sine lesere til åpning og vernisage i sitt galleri og verksted, Galleri Aske.

 
Galleriet er lokalisert i Fjøset på gården som er blitt pusset opp til et himmelsk galleri som også inneholder engler i vinduene. Grete kommer også til å bruke rommet som verksted for sine egne arbeider, forruten at hun vil holde kurser utover sommeren.Men først er det vernisage her på bygda med champis og jordbær! (Og det er gratis!) Dette er ekte Brunlanes, med mange lokale motiver, og når i tilegg galleriet er lokalisert langs en av de få grusveiene vi har igjen her ute, blir dette en fin og nær visning. Malerier, bøker og keramikk selges ”rett av veggen” som det heter.
Tidligere arbeider av denne erfarne kunstneren finner du her.

(Ps. Det er begrenset med champagne og jordbær. Er det ikke nok, så nyt kunst opplevelsen!  )

 

Stjerner i sikte Foto.Roy Myrland


Grete Marie Johnsen har sommerfugler i maven og stjerner i blikket, dette har hun jobbet for lenge og gleder seg virkelig til å åpne Lørdag 16 Juni kl. 12.00

 

Betrakter Foto. Roy Myrland


Grete betrakter bildet hvor hun fritt har tolket to "slitne" bygg i bygda. Hvor det er? Ta det som en utfordring og se hvor godt kjent du er i bygda vår.

 

Øyer. Foto.Roy Myrland

Dette er galleriet hvor du ikke bare kan se og kjøpe, Grete arrangerer også kurs i maling. Bjørn Nilsen vil også holde lyrikk og dikt kurs for de som event. vil utvikle sine evner på det feltet.

 

 Engler Foto. Roy Myrland

 Engler i vindu, ikke i snø.

 

 

Bok Foto.Roy Myrland 


Journalistkjempen Bjørn Nilsen, som for tiden skriver fremragende lyrikk, kommer til å lese av egne lyrikk verker som åpning av vernisagen til lørdag. Hans tidliger bøker vil også være tilgjengelig.
 


Kart Foto. Roy Myrland

Her er kartet som forklarer veien.

 

Skilting Foto.Roy Myrland

Gode og lettleste skilt viser vei til Nesets nyeste attraksjon.

 

Foto/tekst. Roy Myrland 14.06.07