Norgesmesterskapet i TriatlonNM i Langdistanse Triatlon arangementet i dag ble en suksess for arrangører, deltagere og publikum. Ikke for varmt og ikke for kaldt, pluss at det var tilskuere og heiarop langs både sykkel og løpe løypa. Vinneren av herreklassen Øyvind Johannesen som bor i Australia for tiden, ledet allerede ved første runding i Hummerbakken og beholdt ledelsen helt til mål derifra. Etter løpet sa Øyvind Johannessen til PaaNeset.no at han fikk drahjelp i svømmingen av de andre , men at han deretter følte å ha styringen alle de minuttene han satt på sykkelsetet eller løp.

 tri12

"Det var en deilig følelse å kontrolere hele veien og at de blei borte når vi kom på sykkel" sa vinneren etter løpet.

tri11

Noen kosær seg på dager de sliter, Øyvind Johannessen gjør det.


Dette var Øyvind Johannessen sitt første triatlon løp i år, men han har vunnet i Triatlon på Brunlaneset 1 gang før. I dag blei tiden 4.16.37 Nr.2 i herre klassen blei Lars Petter Stormo på tiden 4.19.46, og tredjeplassen ble besatt av Tom Remman, 4 minutter og 39 sekunder bak vinneren. Det var 78 menn som startet i dag.
Arrangør Oslofjorden Trialton hadde god kontroll på arrangementet, og ikke minst sikkerheten til deltagerene på denne farefulle og smale delen av veinettet vårt her ute i Brunlanes. Larvik Politikammer mønstret mange medlemmer av sitt bedriftsidrettslag til dette dugnadsløftet, og det gav nok en ekstra trygghet for deltagerene ved at det la "litt" lokk på, "skal bare forbi" kjøringa til bilistene!

 

Kvinne klassen ble vunnet av Brita Cecilie Mustad på tiden 4 timer 48 miutter og 49 sekunder, hun er fra Langesund. Kristin Lye blei nr.2, tid 4.54.00 og nr. 3 var Trine Kirkhus på tiden 5.06.28 Det var 10 startende damer.

 Stavernspiken2007

 

Stavernspiken i Triatlon 2007 heter Brita Cecilie Mustad.

Resultatlistene finner du her

Flere lokale deltager og helter var med i konkurransen, en av de var Thomas Rugsveen som deltok for første gang. Han heiv seg uti det 18 grader varme vannet kl.9 i dag tidlig og frøys fælt! Etter å ha unnagjort svøminga gikk det greit å få opp varmen på terrengsykkel i 90 km før han avsluttet med fin stil i løpe løypa. Ikke noe kramper eller andre feil med Thomas sin konkuranse i dag. Hederlig plasering, og han blei ikke sist! Gratulerer så mye Thomas!

tri5 

Målet for konkuransen var å komme under 7 timer i dag for Thomas, sjekk her om han klarte det! 

 Sykkelparkering

 

Sykkelparkering på Kysta

 

 tri7

Larvik Politikammer sine ansatte gjorde mer enn bare å dirigere trafikk, soping av vei kryss og logistikk hjelp til arrangørene var ei god "hand" å få for arrangørene på formiddagen i dag.


tri2
Noen brøyt p.g.a. tekniske problemer. Flere pungteringer i samme løpet får selv den beste til å stoppe opp, og si at de vil hjem!.


Diverse bilder fra dagens konkuranse
Tri1tri3

Aerodynamikk

tri4
Opp og trå


tri9

Skritt teller er tingen


tri10

Heia Pappa!


tri13

Her foregikk det "langing" i dag, uten mat og drikke..


Nr.2

Nr 2 i herreklassen

 

 

Nr3 

 

Nr. 3 i Herreklassen 

 

Foto/tekst Roy Myrland 1.07.07