Musikalsk opplevelse på Storedal

Musikalsk opplevelse på Storedal

Under de årlige Ridderdagene byr Kultursenteret på en musikkopplevelse du sent vil glemme.

Musikalsk Trond Gudevold Ridderdagene Storedal Foto Jan Arne Dammen

I historiske omgivelser vil et virtuost scenario utspille seg i amfiet. Også i år er det operasanger Trond Gudevold fra Fredrikstad som skal fylle kulturarenaen med stemningsfull og harmoniske klanger lørdag 20.august.

Under Ridderdagene på Storedal inviteres alle til gratis sommerkonsert i amfiteateret på Storedal Kultursenter i Skjeberg. Den internasjonale operasanger og klarinettist Trond Gudevold vil bl.a. synge utdrag fra kjente operaer, operetter og musikaler og spille melodiøse og virituose stykker på klarinett.

 Ridderdagene 2015 Foto Jan Arne Dammen Musikalsk (48)

– Årets Ridderdager blir helt spesielle. Vi har fått med oss fantastiske Trond Gudevold som en ekstra gave til årets deltagere, men amfiet er stort – slik vi ønsker alle velkommen til denne gratis konserten, sier ildsjel og pådriver for Ridderdagene Ingebjørg Guslund, som gleder seg enormt.

Velkommen til en musikkopplevelse i vakre omgivelser på Storedal.


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

13 − 8 =