Fantasiparken med solsikke av plogfjøler, piggsvin av sagblader og det godkjente målestedet for norges sterkeste never!

Nyutsprunget solsikke av plogfjøler på Gunnars Verksted og Fantasipaken i LArvik

Gunnar Berven (bildet over) har stadig nye ideer, planer og utvikler fortsatt “Gunnars Verksted” med Cinema Fantasia og Fantasiparken på Brunlaneset i Larvik. “Gunnars Verksted” og det han og kona Britt skaper og driver, kan hverken beskrives eller forklares , stedet og installasjonene bør rett og slett oppleves. (Følg gjerne lenker lenger ned i artikklen for å se mer).

 

Om du ønsker den unike og spesielle lek-/kunst-/spenning-/historie-/natur- eller sanseopplevelsen for små og store er det er fort gjort å finne sitt egentlige jeg og komme i kontakt med seg sjøl i Fantasiparken. Her er det bokstavelig talt “hel ved” og ekte saker gjestene opplever.

Fortsat er det nok av spesiell utfordringer inne i den spesialdesignede "løypa". Foto Roy Myrland
Thomas og Harald fra “Senkveld” fikk kjørt seg i denne da de var på besøk med sine lag i TV 2 sin serie.

Historia om Gunnar Berven og verkstedet begynte med at både landbrukspolitikk og ryggen til Gunnar begynte å endre seg litt for noen år siden (les mere her). Siden da har tusenvis av besøkende kjørt både apevogn og opplevd magien, historiene, leken og moroa Gunnar Berven har laget til, slik at andre kan være med å dele hans utømmelige fantasi og skapertrang.

Det er vel kun i Gunnar Berven sitt hode et slitent sagblad, et par hestesko og en mutter blir til et piggsvin! Foto Roy Myrland
Det er vel kun i Gunnar Berven sitt hode et slitent sagblad, et par hestesko og en mutter blir til et piggsvin! Foto Roy Myrland

Nå har “Fantasiparken” på Gunnars Verksted ved Bergselva mellom Stavern og Helgeroa fått flere nye installasjoner. Piggsvin-familien blei til av noen sagblader som hang på en vegg, og vekta som trengs når menn og kvinner skal måle hvor mye jern de klarer å holde og løfte på en gang, har tidligere veid inn dagens fangseter med både skall og gjeller fra Skagerakk.

Løft og hold så mye jerndeler du klarer med ei hånd. Foto Roy Myrland
Løft og hold så mye jerndeler du klarer med ei hånd. Foto Roy Myrland

Størst og veier mest gjør solsikken Gunnar har laget av noen gamle plogfjøler, en bremsetrommel og et bor fra steinindustrien i Larvik. -Det står i Wikipedia at det er 110 forskjellige arter solsikker, så da blir vel dette den 111., humrer Gunnar Berven, som fortsat har flere ting på gang før sommersesongen starter medselskaper som har booket plass for lang tid siden. -Nytt i år er at vi utvider suksessen med dropp-inn for alle som har tid, lyst og mulighet. Vi holder åpent mellom 12.00 og 17.00 mandag, tirsdag og onsdag, men det står mere om det på hjmmesiden, avslutter han praten da kona Britt ringer og sier det er mat.

Hjemmeside til Fantasifabrikken: http://www.gunnarsverksted.no/

Tidligere videoer, artikler og fotoserier fra Gunnars Verksted: https://langsveien.no/index.php?side=12&phrase=gunnars

Det blei til slutt en en flokk med piggsvin, som ikke lider av jernmangel, forteller Gunnar Berven i Fantasiparken. Foto Roy Myrland
Det blei til slutt en en flokk med piggsvin, som ikke lider av jernmangel, forteller Gunnar Berven i Fantasiparken. Foto Roy Myrland
Planlegger du å oppleve noe unikt og artig i sommer?
Følg med på Facebook her: https://www.facebook.com/gunnarsverksted/
Følg med på Facebook her: https://www.facebook.com/gunnarsverksted/

 

 

 


Ønsker du å bidra til flere slike artikler?
Klikk her


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

11 − two =