Ekspedisjonsferd med «Månelandslaget» – sommerteater i Drammen park

Ekspedisjonsferd med «Månelandslaget» - sommerteater i Drammen park

Sammen med Caisa Kirkeåsen var vi til stede under Elvekompaniet siste prøve før premieren på sommerforestillingen «Månelandslaget» i Drammen park. Vi koste oss og ble fort revet med i den spennende historien. Sangen og melodien «Vi er månelandslaget», den var fengende og sitter i bakhodet på oss enda.

Fra siste prøve før premieren og før kostymene kom på. Skuespillere: Håkon Thorstensen Nielsen, Inga Ibsdotter Lilleaas, Olivier Mukuta, Iselin Doret Brandt Bestvold, Ragnhild Gravem, Stian Isaksen, Hans Norman Røine og Benedikte Karine Sandberg. Foto Jan Arne Dammen
Måneland

Stykket handler om et fredelig romskip i galaksen Måneland der et lag lever sine liv og utfører den viktigste jobben i verdensrommet. Laget reiser rundt i evig bane og sanker inn universets dårlige vaner – for å resirkulere dem. Det er grei stemning, men så skjer det. Et faretruende og ugjenkjennelig vesen har omringet romskipet og prøver å ta seg inn gjennom Sankeslusa! Hva i alle lysår skal Månelandslaget gjøre nå og hvordan i sorte hulleste kan de stoppe trusselen?
– Vi i Elvekompaniet ønsker alle jordiske og utenomjordiske vesener i Drammen, omegn og resten av universet velkommen med på ferden og forestillingen «Månelandslaget» i sommer, sier dramaturg Mina Stokke.

Forestillingen kan du se i Drammen Park fra 1. til og med 6.august.

Billetter og mer info på Elvekompaniet.no

Elvekompaniet FB

Jan Arne Dammen

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

five × two =