Ridderdagene på Storedal tildelt 200 000 kroner

Ridderdagene på Storedal tildelt 200 000 kroner

Regjeringen opprettet i 2019 en tilskuddsordning til større arrangement for idrett og fysisk aktivitet for personer med funksjonsnedsettelser. Kulturdepartementet har nå delt ut 2,5 millioner kroner fra tilskuddsordningen.

200 000 til Storedal

Storedal kultursenter er tildelt 200 000 kroner til Ridderdagene i Skjeberg 23.-25. august 2020. Arrangementet er et lavterskeltilbud som består av bl.a. sykkelløpet Erling Stordahls Minneritt, seiling, kanopadling, hundeløp, klatring, kunstmaling og sosiale aktiviteter. Hovedmålgruppen er barn og unge med funksjonsnedsettelser.

– Dette er det største bidraget vi noen gang har fått og er en stor anerkjennelse av Ridderdagene på Storedal og vårt arbeid for barn og ungdom med funksjonsnedsettelser, sier Diane Hanisch i Ridderdagene. Foto Helle Wårås.

Tilskuddsordningen skal bidra til at personer med funksjonsnedsetting kan delta på arrangement for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv.

Ridderdagene arrangeres i Skjeberg 21.-23. august 2020 med bl.a. seiling.

Ridderrennet har mottatt en million. Se hvem andre som har fått: Regjeringen Kulturdep.

Følg Ridderdagene på Facebook 

Hjemmeside Ridderdagene på Storedal

Av Jan Arne Dammen

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

three + 8 =