Vinternorge på sitt triveligste.

Vinternorge på sitt triveligste.

Når snøen ligger meterdyp og temperaturen er akkurat sånn passe under null, er det uforglemmelig moro å få være med på skirenn. Barn og unges solide innsats, sammen med foresattes ubetingende positive bidrag for fellesskapet, lager varige gode minner hos den som er så heldige å få oppleve disse lokale arrangementene.

Koronaen har satt og setter fortsatt stopper for mange aktiviteter, men ikke alle.

Etter o

nsdagskveldens avlysning av kretsmesterskapet for skiskytterne i Oppland, bestemte Skrautvål IL seg for å arrangere et lite skirenn for klubben/treningsgruppen for barn og juniorer. Små lokale skirenn er fortsatt lov å arrangere og i Lerin Skiløyper er det god plass og perfekte forhold.

Irene Øygard var både arrangør for rennet og kommentator under direktesendingen. I reprisen under starter skiskytterkonkkuransen her ca 3:40 ut i videoen. Videoen begynner med intervjuer av Håkon Bakkene, Rolf Karstein Rogstad og Irene Øygard om løyper og klubb.

Mot slutten av videoen (her) er det intervjuer med de unge og lovende, som kommer med opptil flere uforglemmelige «gullkorn» til svar når mikrofonen kringkaster direkte.

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

sixteen + 1 =