Planlegg årets friluftstiltak – søk støtte gjennom Statsskog

Planlegg årets friluftstiltak - søk støtte gjennom Statsskog

I april kan organisasjoner landet rundt søke støtte til å styrke friluftslivet. Nå bør idrettslaget eller foreningen planlegge årets friluftstiltak. Mange tiltak vil få medvind i form av 5 000 eller 10 000 kroner.

Statsskogmillionen

Statskog har en særskilt ordning med støtte til tiltak som styrker friluftsliv, folkehelse og bærekraftig bruk av norsk natur. Totalt gis det ut en million kroner hvert år som er rettet inn mot små løft i nærmiljøet. Støttebeløpene er fem tusen og ti tusen kroner. Om lag 150 søkere får tilslag hvert år.

– De tusenlappene kan i mange tilfeller utgjøre den store forskjellen, når speidergruppa skal ha nytt knivsett eller turgruppa trenger ny kano. Dugnad kombinert med litt pengestøtte kan gjøre underverk for friluftslivet, sier kommunikasjonssjef i Statskog, Trond Gunnar Skillingstad.

Enkel søknad sendes inn via skjema på Statskogs nettsider innen 30. april, og svaret kommer før sommeren.

Søk Statsskogmillionen her.

Husk å søk før 30. april. Kvinanda plasker fornøyd, det blir en fin sommer. Foto Jan Arne Dammen

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

four × five =