Nå er Bård sjefen på Kjærstranda

Nå er Bård sjefen på Kjærstranda

Kjærstranda Familiecamping er for mange det ultimate sommerparadiset. Der på Solkysten ved Stavern nytes sommeren fullt ut på lange solfylte dager og i korte sommernetter. Hverdagenes slit og vinterens kulde blir fort glemt for noen timer eller uker, av ferierende fra hele Norge i idyllen hos Bård Kjær (bildet over).

Helen og Bernt Petter Kjær (bildet over) er mor og far til Bård og eier campingplassen, som i mange år var utleid til NAF og senere med ansatt driver. I år har familien Kjær tatt over driften sjøl og sønnen Bård Kjær blir daglig leder av Kjærstranda Familiecamping. Nytt av året er at campingplassen utvides nordover, slik at enda flere kan få oppleve sommerferie innerst i Naverfjorden på Brunlaneset i Larvik kommune.

Oppgradering av servicefunksjoner, å holde plener nyklipte og ryddige og at stranda er «strøken» er viktig for Bård Kjær. -Stranda renses for tang og tara og holdes i orden hele sommeren, forteller han.

Kjær slekt i butikken og på cafeen også. -«Kjærstranda Sommerhandel og Cafe» drives av Petter Kjær med familie. Terrassen og cafeen er et yndet sted for å nyte «sydenstemningen» med god mat og godt drikke for gjester fra hele området.

Dans og quiz kveldene er ofte «smekk fulle» og bordbestilling anbefales, forteller Petter Kjær som på bildet over får hjelp av Bård Kjær til brødsteking i butikken.

Det kan være en fordel å kontakte Kjærstranda Familiecamping før du ankommer, for å høre om det er ledig plass nå i fellesferien.
Noen har vogn med spikertelt stående hele året, andre kommer på besøk til Kjærstranda med vogn, telt, eller bobil.
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 × two =