Uvirkelig fine løyper og dugnadsånd på topp ble til en kjempesuksess!

Uvirkelig fine løyper og dugnadsånd på topp ble til en kjempesuksess!

Fotoserie og video nedover i artikkelen.

Valdres Skimaraton (68 km) fra Beitostølen til Aurdalsåsen ble prikkfritt gjennomført av ca 275 skiløpere og arrangører i fenomenale løyper og vidunderlig solskinn. Flere løpere valgte også alternativ nr 2 i Valdres Skimaraton, ved å gå rennet fra Skrautvål og Valdres skisenter (32 km).

Spesielt løypekjørerne Jan Ove Bredesen og Oddvin Bakkene, som også er rennsjef, fikk mengder med velfortjent ros for innsatsen og jobben de hadde gjort med å kjøre løyper  helt fram til kl. 05.00 før rennet startet, av deltagere.

Ca. 270 skiløpere gikk sørover fra Beitostølen mot Aurdalsåsen, i det mange mener er det fineste området i Valdres. Løperen kunne velge å gå på tid eller uten. Raskest over mål ved Danebu Kongsgård var Åsmund Heir, fra «fargeklattene» (les hvorfor det kallenavnet her) i langløpslaget Straye Waterwell, på tiden 3:06:20. Lagkamerat Petter Natås som ble nr.2. Anders Mørde Davidsen dra Fossum vant 3. plassen.

Rennleder Oddvin Bakkene har lagt ned et enormt arbeid før rennet. Med seg på renndagen hadde han solide dugnadsfolk fra både Øystre Slidre og Nord Aurdal på drikke og matstasjonene.

Foto: Anny Myrland, Håkon Bakkene og Roy Myrland

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × two =