Hundrevis av tilskuere og deltagere storkoste seg i blårøyken 1. mai.

Hundrevis av tilskuere og deltagere storkoste seg i blårøyken 1. mai.

Mopedløpet Volbufjorden rundt er blitt en tradisjon 1. mai i Øystre-Slidre.

Følgebilsjåfør Hallgeir Hovi kunne fortelle at årets utgave fulgte tradisjonen. – Turen start kl. 11 00 på YX i Storefoss, så opp til parkeringen ved kvileheimen i Heggenes, før turen gikk sørover på vestsiden av Volbufjorden. Følget snudde ved gamle COOP i Rogne, før retur til Tingvang og avslutning der.

Hundrevis av tilskuere i alle aldere stod langs løypa. Flere av de hadde også med seg sine 2 og firehjulte «antikviteter» til lufting i blårøyken, som dreiv i lufta, etter de drøyt 100 totakterne i vårsola.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

seventeen − four =