Feiringa startet 16. i Valdres.

Feiringa startet 16. i Valdres.

Endelig og tommel opp for at vi igjen kan feire 17. mai uten koronarestriksjoner og videosendte arrangementer. I Valdres ligger det ann til å bli en uforglemmelig fin 17. for både små og store. Garantert fint vær, skiføre på Flye og arrangementer fra nord til sør i dalføret, bør kunne bety en flott festdag for alle.

Liker du denne artikkelen eller videoen? Bidra da gjerne til flere slike videoer og artikler ved å abonner her

Alle bilene og noen av deltagerne som var med i Valdres Gatebil sin kolonne fra Fagernes og rundt Strandefjorden, ser du i videoen. Det er Lars Isachsen Jemterud som styrer pratinga. Musikken er fra  Ulnes Musikklag sin marsjtrening 16. mai 2022.

I Døvriskrysset i Skrautvål fikk Omar Dajani og Roy Myrland god hjelp til blomsterdugnaden av de fenomenalt positive, blide og fornøyde russejentene. Fra venstre: Nora Røsseng, Roy Myrland Hedda Solbrekken, Ingvild Oppheim, Tonje Stølen, Sigrid Hagerup Nystuen og Omar Dajani

I Ulnes sørget de engasjerte dugnadsdamene Randi Gudheim, Nanna Bergheim og Erna Ringen for at Ulnes brua også er pyntet til fest.

Biltur 16. er et must for de bilfrelste i Valdres også. Kai Morten Granli hadde god hjelp med kartlesinga av Endre og Elida.

To av idsjelene i og rundt Valdres Gatebil, Lars Isachsen Jemterud og Erik Martin Berge, klare for start av årets 16. mai kortesje. (Se hele og litt til i videoen over)

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nine + ten =