Den ypperste punkeren

Den ypperste punkeren
Rockere med begge beina planta midt i Jotunheimen, som skriver tekster om både harde levde liv og naturens vidunderlige skjønnhet, er sjelden oppleve. -Anton Ruud fra Harestua/Jotunheimen er en slik punker.
«Take me back to the mountains» sammen med bandet «The wrong way home» som avslutingsnummer på Gjendebufestivalen 2022 i videoen under.

Det var på Gjendebufestivalen 2022 jeg fikk gleden av å oppleve musikerlegenden, som har gått under radaren for mange, for første gang. Live på den lille scenen til bestyrer Lars Åge Hilde spilte og sang han egene sanger med bla. bestekompis Åsmund Lande fra Oslo Ess ved sin side.

Kunstneren og forfatteren Anton Ruud er ærlig på at han har levd et hardt liv, noe hans tekster sier mye om også. Samtidig blir de positive sidene og de positive bildene han beskriver så overveldende fine, at en Herman Wildenvey i praktslag ikke gjorde det bedre.

At punkrocken er dønn ærlig og direkte i sin uttrykksform gjør at spesielt tekstene til Anton Ruud blir ekstra sterke. Både de brutale og harde og ikke minst de vare, mjuke og personlige linjene.
Alt i alt. Anton Ruud er en yppersteprest i norsk punkrock, håper endelig flere for oppleve hans vannvittig flotte stemme og glitrende gode tolkninger live.
Foto, video og tekst: Roy Myrland/www.langsveien.no 17.06.22

Anton Ruud & The wrong way home

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × four =