«Forberedelser, forberedelser, forberedelser. -Da blir det morro.»

"Forberedelser, forberedelser, forberedelser. -Da blir det morro."

Alle band og artister som opptrer på Trollrock sine to scener blir presentert med fynd og klem fra scenekanten. Mannen som gjør den jobben med et sprudlende engasjement og gode kommentarer før bandet entrer scenen er «Konfansier Skaret». Til daglig er Lars Skaret lærer og bosatt i Aurskog Høland. Han har jobbet som konfransier ved siden av i 20 år og stortrives med å finne ord og vinklinger han skal presentere fra scenen. -Forberedelser, forberedelser og enda mer forberedelser er det som er viktig i jobben for at det skal bli morro, forteller han til nettavisa Langsveien.no etter at nest siste jobb var gjort fredag under Trollrock 2022.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

sixteen + seventeen =