Vi ønsket oss en nødvendig ENØK pakke og dette lover godt

Vi ønsket oss en nødvendig ENØK pakke og dette lover godt

– Vi er svært fornøyde med regjeringens strømpakker, sier Atle Hovi som er adm. direktør for Beitostølen Resort. Spesielt gledelig er fokuset på ENØK tiltak.

Bildet over: Brødrene Atle og Bjørnar Hovi på Beitosølen resort

– Vi har en rekke ENØK investeringer vi vil sette i gang med som vil gi mellom 30-50 prosenten besparelser i vår virksomheter, sier Atle Hovi.

Beitostølen Resort ligger i Øystre Slidre kommune i Innlandet fylke og er et familieeid selskap som ble etablert i 1965. Beitostølen Resort er en av landets største helårs reiselivsdestinasjoner. Selskapet, som er en av innlandets større virksomheter har 100 ansatte og omsatte for 94 millioner kroner i 2021.

– At vi kan få ytterligere 45 prosent støtte av prisen over 70 øre og i tillegg få 50 prosent tilskudd til ENØK investering gjør at vi er svært fornøyde. Dette vil både på kort og langsikt redusere strømforbruket og strømregningen, understreker Atle Hovi.

– Vi vil videre nå bruke tid på å se nærmere på forslaget og være aktiv å komme med konkrete innspill til ytterligere forbedringer fremover, avslutter Hovi.

Se og hør hva direktør Atle Hovi sa i intervjuet med stortingsrepresentant Birgit Oline Kjerstad (SV) to dager før regjeringens strømstøttetiltak for bedrifter i videoen.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

seven + 18 =