Tidlig krøkes som god krok skal bli.

Tidlig krøkes som god krok skal bli.

Frivilligheten står sterkt i Valdres og ungdommen i Valdres Ski erfarer tidlig å bidra til fellessakapet og at dugnad er både morro og godt å være med på.

Bidra gjerne til flere slike åpne artikler og videoer, Det koster kun kr.1,- pr dag.

Beitosprinten er et stort arrangement i ei lita bygd med 300 fastboende og hadde ikke vært mulig å arrangere uten de mange frivilliges innsats. For å sjekke om alt er klart i løypa blir skipatruljen sendt gjennom løypa både før og etter konkurransen. Om det skulle komme nedbør hender det også at skipatrulja må ut og «brøyte løype», slik at alle deltagerne får mest mulig like forhold under skirennet. Årets skipatrulje ledes av Stian Ulberg som er trener for Valdres Ski, og han er med rette både stolt og fornøyd de unge, flinke og lovende skiløperne han har med seg. Se og hør de presenterer seg sjøl i innslaget.

Bidra gjerne til flere slike åpne artikler og videoer, Det koster kun kr.1,- pr dag.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

fifteen − nine =