Forhåpentlig har Lars Monsen kontroll på hvor han er til helgen.

Forhåpentlig har Lars Monsen kontroll på hvor han er til helgen.

I NRK sitt program «Med Monsen på villspor» var Lisa Tønne med friluftsmannen fra Skåbu i Gausdal kommune, videre gjennom Langsua Nasjonalpark, til Sæbuhaugen i Nord Aurdal kommune.

Bildet over: Jan Ove Bredesen er ansvarlig for Vesleskag villmarksjekkpunkt under Gausdal Maraton 2023.

13-15 januar er igjen Lars Monsen påmeldt på «tur» i området, men da sammen med en flokk hunder.

Forhåpentlig får han da bedre kontroll på hvor han er da under Gausdal Maraton 2023, enn han hadde på Turen med Lisa Tønne. Funkygine er også påmeldt i det lange hundeløpet i følge arrangøren.

Gausdal Maraton 2023 et et 300 km. (!) langt hundeløp som starter med 15 mil lang prolog (rolig innkjøring) fredag 13. januar fra Astridbekken skisenter i Gausdal. Løypa går via Valdres til Espedalen, hvor kjørerne snur og følger samme trasè til bake til Astridbekken (kart under).

Det er lov å kjøre med hele 16 hunder i spannet i dette løpet og flere kjendiser i hundeverdenen, med Lars Monsen og Funkygine som de to «hotteste» navnene på startlista, i flg. rennleder Trond Ørslien i Gausdal Trekkhundklubb.

På Vesleskag i Øystre Slidre er Jan Ove Bredesen ansvarlig for at både hunder og folk får 7 timers hvile i det pålagte hvilepunktet der. I innslaget over forteller Jan Ove Bredesen mer om hvor publikum enkelt kan oppleve løpet i Øystre Slidre fra ca kl 16.00 lørdag 14. januar . Veibeskrivelse her

Kart fra Fb siden til Gausdal Maraton 2023
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two × five =