Fjellcowboyen og villmarkingene.

Fjellcowboyen og villmarkingene.

«Aust i fjellet» i Øystre Slidre legger Jan Ove Bredesen (bildet over)  til rette for at alle skal kunne få oppleve glede og mestring i gode løyper på ski eller med hunder.

Fjellcowboyen og villmarksfolket, som alle bidrog til et prikkfritt arrangement på Vesleskag. Fra venstre: Rennleder Trond Ove Ørslien fra Gausdal Trekkundklubb, transportansvarlig Aleksander Fahre, tidtagersjef  Tale Nedberg, Svein Ove Bolstad, Bjørn Robøle, Leanne Morris, veterinær Guro Byfuglien, fjellcowboy og sjekkpunktansvarlig Jan Ove Bredesen, cateringansvarlig Lise Garberg, Glenn Volden, «løypetråkker» og scooteransvarlig Per Erlend Enebo fra Gausdal Trekkhundklubb.

-Rimelig og enkel tilgang til alle typer friluftsliv, for flest mulig, er mottoet til den inkluderende og positive valdrisen fra Robølebygda i Heggenes.

 

Som «fjellcowboy» kjører Jan Ove Bredesen timesvis med løypemaskinen sørover, østover og nordover fra Yddin fjellstue der løypelaget har garasjen sin. Jan Ove sørger også for at  hundekjørere fra hele østlandet enkelt kan komme til ferdigkjørte hundeløyper i flott natur innover mot Langsua nasjonalpark.

Hilsen til Jan Ove Bredesen fra samtlige deltagere i Gausdal Maraton 300 2023.

Sist helg ble hundeløpet Gausdal Maraton 300 kjørt tur-retur mellom Astridbekken skisenter og Espedalen Fjellstue i Gausdal kommune. Den 30 mil lange løypa gikk forbi Vesleskag i Øystre Slidre der var Jan Ove Bredesen varansvarlig for villmarksjekkpunktet. Alle hunder og kjørere var pålagt å ta ut 7 timers sammenhengende hvile i konkurransen der som ble vunnet av Niklas Rogne fra Røros og Femund Trekkhundklubb .

Se og hør hva et villmarksjekkpunkt er i innslagget over.

Andre videointevjuer fra Vesleskag 2023

 

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 + seven =