«Meget godt» til Innlandets aller første

"Meget godt" til Innlandets aller første

Kjell Østvold fra Fagernes er den aller første lærlingen i Innlandet, som etter endt læretid i bedrift, har tatt fagbrev som bilpleier.

Kjell Østvold jobber for «Marshal Valdres A/S «med lakering, bilplei og dekor av biler.

Bildet over:Kjell Østvold til venstre og sensor Geir Myrum  til høyre. Geir Myrum har jobbet med lakk og skade i over 25 år og er  avdelingsleder i Sulland på Otta. Jobben som bilpleier går ut på  at han vasker og polerer biler utvendig, vasker og renser innvendig, og reparerer småskader på alle bilens overflater.

Han jobber også med å gjøre nye og brukte biler klare for salg eller utleie.

Da svenneprøven startet fikk han beskjed av sensor å gi det beste han kunne gi. -Og det gav jeg, sa Kjell Østvold. Dermed ble konklusjonen etter at den sorte Mercedes 220 bilen var shinet etter alle fagets regler, både innvendig og utvendig og lyktene var blitt skinnende nye, meget godt bestått!

Kjell Østvold forteller til Langsveien.no at han stortrives med yrket og at han vil fortsette å jobbe som bilpleir. Dessuten ligger det nå ei kontrakt på kontoret til Marshalll Valdres.. Overskriften på den er «Fast ansettelse som bilpleier»!

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 + sixteen =