Christina og Rigmor selger Inges håndverk.

Christina og Rigmor selger Inges håndverk.

Noe av det Christina Gyllensvärd og Rigmor Tveit Ordedalen (bildet over) i Fagernes Landhandel selger er ikke til å spise eller drikke, men rett og slett til for å kunne brukes.

Treskjeene og skålene med lokk er laget av Inge Aarhaug (bildet over), som er en solid trubadur og kunstnersjel av beste merke.

Hans viser og gitarspill har gledet tusenvis siden «tidenes morgen», og visa om alle jentene i Valdres bør ha en fast på spillelista til enhver med sans for Valdres. Nå har den populære visesangeren slått rot i «Volbu-den venaste bygda i Valdres».

I Øystre Slidre får han også levd ut en av sine andre kunstneriske evener gjennom å lage bruksting i tre. Dreibenken er hans favorittmaskin og spesielt de små skjeene og skålene med lokk er populære. I Fagernes Landhandel er det Chritina Gyllensvärd og Rigmor Tveit Orderdalen som tilbyr Inge Aarhaug sine produkter. Montér Storefoss Sag i Øystre Slidre er også et sted hvor du kan få kjøpt håndverket til Inge Aarhaug.

Bor du for langt unna er kontaktinfoen til tredreier Aarhaug her.

 

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 + eight =