Fondsbu leverer. -Turlederutdanning

Fondsbu leverer. -Turlederutdanning

DNT sine turledere gjør en frivillig jobb og utdannelsen er både grundig og utfordrende for deltagerne.

Bildet over: Bestyrerinne Solbjørg Kvålshaugen på Fondsbu steller godt med kursdeltagerne til Kjell Brattli Jonsson. Hun sørger for at fjellfolket får god mat, varme senger og gode minner fra turlederkurset i Valdres.

Som turlelder i DNT må du ta ansvar for at andre skal få trygge turer både sommer og vinter. «Fjellbomsen«Kjell Bratteli Jonsson er en av instruktørene på det 9 dager lange vinterkurset som ble arrangert på Fondsbu nå i februar. Totalt var det 12 deltagere som fulgte DNT Oslo sitt vinterkurs denne gangen.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

seventeen + ten =