«Norges vakreste skirenn» har 50% flere forhåndspåmeldte i år.

"Norges vakreste skirenn" har 50% flere forhåndspåmeldte i år.
Søndersrødtunet , stedet hvor folk møtes.sebu bilTrollrock 27.-29.juli på Beitostølen.Valdresbilsporten betoHovli autoVERKSTED: Vi kan tilby følgende: Nytt ATV- og snøscooterverksted, biloppretting, lakkering, felg og dekk, EU-kontroll og Bosch CarService.GjendeFram ReinlagValdres industrigulvHageland GjennestadTakstkontoret ValdresGrobakkenValdres BrønnboringGrønolen FjellgardKampenesVaset SkiheiserHos oss har du det godt. -Storefjell 1001 moh.abrahamsenembValdres utleiesenterSnekker. Tisleidalen-Go\'biten av Valdres.
 Valdres Skimaraton ble en formidabel suksess for både frivillige, deltagere, arrangører og tilskuere i fjor. 25. mars går igjen startskuddet på Beitostølen. Påmelding her: https://www.valdresskimaraton.no/

Intervjuet med fjorårets to raskeste på den lengste distansen:

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 × four =