Anne Grethe deltar for 6. gang.

Anne Grethe deltar for 6. gang.

1998 måtte Anne Grethe Saxegård Olaisen (til venstre på bildet over) fra Vestre Slidre kommune amputere begge beina. Det har ikke vært til hinder for henne i å søke utfordringer både sommer og vinter, og det er idretten som står henne hjerte nær. Hun er aktivt styremedlem i Vestre Slidre Idrettslag og Valdres Handicaplag, pluss at hun er i styret for det lokale trimrommet i Kulturhuset i hjemkommunen sin.

Bildet over: Anne Grethe Saxegård Olaisen (til venstre) og generalsekretær for Ridderuka, Anne Kristine Wadahl.

Ridderuka deltar hun på for 6. gang og Ridderdagene på Storedal har hun også deltatt på  (video under)

Under Ridderuka i år deltar Anne Grethe i pigging, skyting og ikke minst selve Ridderrennet som avslutter vintersportsuka på Beitostølen lørdag 25. mars.

Anne Grethe Saxegård Olaisen sier følgende om hva Ridderuka betyr for henne: -Jeg får møte andre i samme situasjon og utfordre meg selv, som igjen gir gode minner og spennende opplevelser. Dessuten er  Ridderuka en viktig sosial møteplass hvor nye bekjentskaper stiftes, avslutter hun praten før minglingen fortsetter litt utover kvelden på Beitostølen.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eighteen − 16 =