Brøyter vei

Brøyter vei

1. april kl. 12.00 er veien over Valdresflye, Fv. 51, planlagt åpnet for trafikk. Det er erfarne fjellfolk i Beitostølen Anlegg A/S som står for brøytingen.

Valdres utleiesenterGrønolen FjellgardSnekker. Tisleidalen-Go\'biten av Valdres.Valdres BrønnboringTrollrock 27.-29.juli på Beitostølen.Takstkontoret Valdressebu bilSøndersrødtunet , stedet hvor folk møtes.Valdres industrigulvsporten betoembGrobakkenHageland GjennestadabrahamsenVERKSTED: Vi kan tilby følgende: Nytt ATV- og snøscooterverksted, biloppretting, lakkering, felg og dekk, EU-kontroll og Bosch CarService.Hos oss har du det godt. -Storefjell 1001 moh.GjendeKampenesFram ReinlagValdresbilHovli autoVaset Skiheiser

«Der veien svever» er en Nasjonal Turistvei som går mellom Gardli ved Beitostølen i Valdres og til Maurvangen ved Gjende i Gudbrandsdalen. Den spektakulære utsikten og naturopplevelsene langs veien gjør den til en av de mest kjente og vakre veiene i Norge. Nå som våren er på vei og veien åpner igjen, er det igjen mulig å nyte å gå toppturer på ski, eller rett og slett nyte høyfjellet fra brøytekanten 1389 moh.

Mye av veistrekningen er allerede brøyter før åpningen 1. april. Foto: Svein André Svensli Rudi

Det er imidlertid viktig å merke seg at det kan være nattestenging de første ukene etter åpningen. Så husk å sjekke veimeldingene før du legger ut på turen. Været skifter fort i fjellet.

Videoen under er Langsveien.no sin videokanal og da Odd Arne Rødningen i Beitostølen Anlegg A/S freste veien i 2015.

Foto: Svein André Svensli Rudi

Tekst og video: Roy Myrland

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 + 3 =