På jobb under Valdres Motorshow.

På jobb under Valdres Motorshow.

Et av firmaene som  gjorde suksess på Valdres Motoshow 2023 i Valdres storhall på Leira var Valdresbil A/S. Bildet over fra venstre: De tok vel i mot besøkende på standen der bobil- og caravan selger Anders N. Dahl, lastebilselger Susanne Gordon og daglig leder Torstein Døvre holdt til.

På standen kunne man få informasjon om de siste modellene av bobiler og campingvogner, samt nyttige tips om vedlikehold og service. Susanne Gordon holder daglig til i Bertel O. Steen på Gjøvik, men vil framover selge Mercedes lastebiler  for ValdresBil også.

Utendørsutstillingen på Valdres Motorshow hadde omange store og fine lastebiler som vakte oppsikt blant besøkende. Lastebilselger Kari Anne ga råd og veiledning om de forskjellige modellene fra Mercedes og hvilke som kunne passe best til ulike behov. Daglig leder Torstein Døvre i Valdresbil A/S var fornøyd med responsen og takket spesielt Valdres Gatebil for den enorme jobben de gjør for fellesskapet.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twenty − six =