Ridderdagene 2023 – full rulle i august

Ridderdagene 2023 - full rulle i august

Lørdag 26. august er det igjen duket for Ridderdagene 2023 med «Erling Stordahls Minneritt» ved Storedal Kultursenter i Skjeberg. Minnerittet arrangeres for niende gang med forskjellige distanser på 5 km – 10 km – 20 km og 40 km.

Ridderdagene er en opplevelsesrik aktivitetsdag for alle og som er spesielt tilpasset for funksjonshemmede. Det er flere aktiviteter å velge i. Som Vikingleir, terapiridning, klatring, trugeløp, malerkurs for barn, snekring av ridderskjold/lanse, «levende» humlebol. Instruktører fra Røde Kors vil være til stede og informere om førstehjelp.

Storedal Kultursenter ligger ved Erling Stordahls farsgård i Skjeberg. Kultursenteret er et uteanlegg med sansehage tilrettelagt for synshemmede, helleristningsutstilling, lydskulpturen Ode til lys, amfiteater og skulpturpark.

På vår hjemmeside www.ridderdagene.no finner du alt informasjon og påmeldingsskjema

Storedal Kultursenter feirer Erling Stordahl 100 år 1923 – 2023.  Les mer her 

Adr.: Storedal Kultursenter, Storedalsveien 215. 1747 Skjeberg

Røde Kors vil være til stede og informere om førstehjelp. Arkivfoto Jan Arne Dammen
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

13 + 9 =