Mektig populære fjellfolk.

Mektig populære fjellfolk.

Opplev fantastisk vårskiløping på Valdresflye i den nydelige løypa som tilbys av Beitostølen Løypeforening. Asgeir Larsen (til venstre) og Knut Aassveen er for mange skientusiaster de ultimate heltene nå på våren.

Knut Aassveen er ansvarlig for å holde rundløypa på Valdresflye i god stand (se her). Der er det mulighet for gode snøforhold helt ut i juni. Han forteller at du nå har muligheten til å nyte fantastisk skiglede i høyfjellet, selv om sommeren er like rundt hjørnet.

For de som ønsker å få mest mulig ut av skituren, kan du stole på Asgeir Larsen og hans kollegaer i Sporten Beitostølen. De sørger for at du kan få råd om best feste og glid for vårsnøen. Du kan også holde deg oppdatert på dagens testresultater for fest og glid som legges ut kontinuerlig av Sporten Beitostølen her.

Asgeir Larsen og Kjell B. Melbybråten tester ski- og skismøring «hele året». De to har en helt unik kompetanse og erfaring inne fagområdet «God glid er moro».

Med de utrolige løypeforholdene som tilbys av Beitostølen Løypeforening og ekspertisen til Asgeir Larsen og hans kollegaer i Sporten Beitostølen, er du garantert en uforglemmelig opplevelse i høyfjellet.

Videoen under er fra 3. mai med skiskytter Vegard Thon og Kjell B. Melbybråten

https://fb.watch/kpV85vrsaq/

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twenty − sixteen =