Regnbuens farger lyser opp!

Regnbuens farger lyser opp!

Regnbuens farger lyser opp, når Valdres Pride arrangeres denne uka.

Ragnhild Lund, lederen for Valdres Pride (bilde over), ser frem til en mangfoldig uke fylt med gode og inkluderende arrangementer. Regnbuemessen i Vang på tirsdag, bokprat på Nord Aurdal folkebibliotek på torsdag, paraden i Fagernes på lørdag og filmer og samtaler på Kvitvella kino på søndag er alle arrangementer som det virkelig er verdt å få med seg, forteller hun. Det blir også arrangert Skeiv Café på verandaen til Fagernes Landhandel hver dag denne uka.

Paraden, som starter lørdag 17. kl. 16:30, går fra Shell til Valdres Folkemuseum. Arrangørene håper at flest mulig vil delta eller observere, og at fellesskap, inkludering og likhet virkelig blir feiret i parken langs Strandefjorden og på museet.

«-Vi trenger så mange inkluderende mennesker som mulig her i Valdres også. Det å delta i Valdres Pride er en mulighet for alle til å bidra og Valdres Pride ønsker å styrke både samholdet og fellesskapet vi allerede har i dalen. Vi jobber for at flest mulig tar ansvar for at vi alle kan leve et godt liv, hvor vi respekterer hverandres rettigheter, uansett hvilken «farge» vi har, avslutter den engasjerte Valdres Pride-lederen praten ved det regnbuepyntede kafébordet i bygdebyen.

Video fra Pride i Skrautvål i 2021 her:https://www.facebook.com/watch/?v=142884701271985

 

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

seventeen − 6 =