-Det va så turt, så fy, det va så turt.

Bildet over: Lars Arne Klosbøle, Bror Øverseth og Eivind Haugene spiste kjeks for livet, men som Eivind Haugene sier i videoen- Det va sa turt, så fy, det va så turt.

Valdresmesterskapet i spising av Mariekjeks 2023 ble avholdt med stor suksess på Leira den 19. juli.

Bildet over: Lars Arne Klosbøle, Bror Øverseth og Eivind Haugene spiste kjeks for livet, men som Eivind Haugene sier i videoen: -Det va sa turt, så fy, det va så turt.

Deltakere fra både nær og fjern engasjerte seg entusiastisk i konkurransen, hvor målet var å spise flest mulige tørre kjeks på tre minutter.

Arrangementet ble ledet av Rune Stenslette fra Begnadalen og Bård Slette fra AMFI Valdres hadde ansvaret for sekretariatet.

Det var en spennende og energisk konkurranse, og deltakerne viste imponerende ferdigheter og vilje til å konkurrere. Etter en intens innsats var det Nicoly fra Hønefoss (bildet over) som til slutt trakk det lengste strået og stakk av med seieren. Han klarte å spise imponerende 14 kjeks innenfor tre minutters tidsrammen, uten å måtte spytte ut noen. Vinneren fikk gavekort og et par ekstra premier fra AMFI Valdres.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 + sixteen =