Trollrock 2023. -«Grunnfjellet» har gjort alt klart.

Trollrock 2023.  -"Grunnfjellet" har gjort alt klart.

For 10. gang blir det Trollrock i Valdres og det skapes magiske øyeblikk på Beitostølen. Men bak den strålende fasaden og den fantastiske musikken ligger det en viktig grunnstein for festivalens suksess – nemlig alle de frivillige som bidrar til at festivalen kan bli en realitet år etter år.

Bildet over:  Frivillighetens til Trollrockfamilien er grunnfjellet i festivalen. Ronny Bondelie, Monika Motrøen, Stian Larsen, Nikolai Ranum, Per Steen-Hansen, Ronny Børhaug, Ole Anners Wangensteen, Hugo Ferreira, Tonje Marie Tørnby, Raymond Andreassen, Trond RogneTorstein Flåm, Thomas Løvlien, Grethe Våtsveen, Knut Ingar Rudi, Stig Tronstad, Hugo Ferreira, Yvonn Nordby, Siri Kvammen, Sigrid Solar, Marianne Ruud, Jan Kristoffer Gulbrandsen, Martin Ulimoen, Anders Bjørnerud, Jan Roar Lorentsen

Trollrock-festivalen er avhengig av rundt 150 voksne og unge frivillige fra både  Norge og utlandet som samler seg i Valdres for å gjøre en stor innsats. Uten deres dedikerte arbeid og entusiasme ville ikke stjernene fått skinne så klart, og festivalgjengerne ville ikke fått den opplevelsen de kommer for å nyte.

Bjørnar Hegge fra Øystre Slidre og  Stig Erik Sellereite fra Stryn/Bergen (bildet over) er sentral figurer i Trollrock-familien.

De er tydelig på hvor viktig de frivillige er for festivalens suksess. -Det er deres innsats, engasjement og kjærlighet for musikk og festivalatmosfæren som virkelig gjør Trollrock til det spesielle arrangementet det er, forteller de.

Trond Rogne deler at samhørigheten og samarbeidet blant de frivillige skaper en unik dynamikk som preger hele festivalen. De jobber tett sammen for å sørge for at alt går knirkefritt, fra logistikk og sikkerhet til matservering og dekorasjon. Denne gjensidige respekten og dedikasjonen til felles mål gjenspeiles i den fantastiske atmosfæren som møter festivalgjengerne.

Festivalsjefen tok vel i mot Per Steen Hansen. Han reiser fra Svendborg i Danmark for å kunne jobbe dugnad på Trollrock.

Grunnfjellet av frivillige i Trollrock-familien er hjertet og sjelen til festivalen. Deres engasjement, entusiasme og urokkelige innsatsvilje er hva som gjør Trollrock til en folkekjær begivenhet og som holder den gående år etter år.

De frivillige har egen camp på festivalen, der skiskytterne normalt fyrer løs hele året.

Hugo Ferreira fra Brasil bekymret seg ikke for at det. -Hjemme i gatene Rio De Janeiro skytes det hele året noen steder, var hans kommentar.

Når Trollrock 2023 braker løs torsdag 27. juli, vil det være takket være det fantastiske fellesskapet av frivillige som har lagt ned timevis med arbeid og lidenskap for å skape en uforglemmelig opplevelse for alle som besøker festivalen.

Så la oss ta av oss hatten for alle de flotte frivillige som utgjør Trollrock-festivalens grunnfjell og som sørger for at vi alle kan glede oss til tre magiske dager i hjertet av Valdres. Sammen skaper de en fantastisk musikkfest og en unik festivalopplevelse som vil bli båret med oss lenge etter at musikken har stilnet.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 × five =