God debatt og natt.

God debatt og natt.

Debattnatt med Marit Knutsdatter Strand på studentenes ‘Studentnach’.

På brygga i Arendal den 15. august, fyltes kvelden med livlig debatt og god stemning under studentorganisasjonenes «nachspiel». Marit Knutsdatter Strand, den populære første nestlederen i Stortingets Utdannings- og Forskningskomite, var en selvfølgelig deltaker i panelet under ANSA (Association of Norwegian Students Abroad) og NSO (Norsk studentorganisasjon) «Studentnach». I den påfølgende videoen deler hun innsikter om to av de aktuelle sakene som engasjerer studenter i dag.

Arrangøren  skriver følgende om «Studentnach»:

Om arrangementet 

For ellevte gang inviterer ANSA (Association of Norwegian Students Abroad)  og NSO (Norsk studentorganisasjon) til #studentnach under Arendalsuka! På studentnach tas de seriøse diskusjonene om høyere utdanning i en uformell og lystig paneldebatt. Kom innom for god stemning og spennende diskusjoner!

Panel: 

Mari Holm Lønseth (H)

Marit Knutsdatter Strand (SP)

Elise Waagen (AP)

Himanshu Gulati (FrP)

Hege Bae Nyholt (R)

Debattleder:

Nora Rydne

 

Medvirkende
  • Karsten W. Nielsen, Kommunikasjonsrådgiver, NSO
  • Annbjørg Pasteur Stø, Kommunikasjonsrådgiver, ANSA
Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

fourteen + 13 =