Han er framtidsrettet og framoverlent på vegne av regionen sin.

Han er framtidsrettet og framoverlent på vegne av regionen sin.

Arendalsuka har lenge vært arenaen hvor regioner fra hele landet samles for å knytte nettverk og møte beslutningstakere ansikt til ansikt. Svein Håvar Korshavn, leder for Gjøvikregionens utvikling, innså dette for flere år siden. I årets arrangement har Gjøvikregionen tatt initiativet til flere engasjerende debatter og møter med en klar målsetning: å fremme områdets utvikling. Med deltakelse av bedriftsledere, politikere og representanter fra både nasjonalt og lokalt nivå, har arrangementene rettet seg mot å skape flere arbeidsplasser og sette Gjøvikregionen på kartet som en av landets mest vekstkraftige områder. Arendalsuka blir dermed plattformen der Gjøvikregionen knytter bånd og søker veier for fremtidig suksess.

Følg oss eller del innholdet med vennene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

16 − 6 =